imagedata.aspDetaljerne er vigtige

Skal brylluppet være perfekt kan vi levere bryllupsbilen, som får jeres drøm om det perfekte bryllup, til at gå i opfyldelse.

Når I bestiller bil til bryllupskørsel, skal I ikke koncentrere jer om andet end at nyde øjeblikket!

Bruden vil blive hentet, med sit følge og kørt til kirken via en udvalgt rute efter aftale med bruden, chaufføren tilpasser tiden så bruden ankommer til rette tid i kirken.

Chaufføren holder klar efter vielsen, så parret kan køres til fotograf, og videre til festen, her giver det brudeparret tid til at nyde et glas champagne sammen, i fred og ro under turen.

Bryllupsbilen som perfekt kulisse til jeres billeder

Med en unik oplevelse hvorfor så ikke forevige den ved, at få nogle af Jeres bryllups billeder taget med bilen i baggrunden. På den måde vil I altid kunne mindes tilbage til den første køretur som ægtefolk.

Marie Louise og Nikolaj's bryllup

Hvis I er til åben limousine

Denne åbne bil skal I vælge, når I virkelig vil nyde den varme sol og det gode vejr, her højt til loftet og der bliver mulighed for de helt perfekte billeder af brudeparret, som køres væk og skåler med kølig champagne i glassene.

Skulle vejret drille lidt i den åbne vogn, kan vi på ca. 30 sek. kan køre den elektriske kaleche op, hvis parret ønsker dette.

 

Når årstiden eller temperament er til lukket limousine

Sort limousine klar til bryllup

Ønsker man at køre i en lukket bil, er den lange sorte limousine det rette valg. Her er plads til 5-6 per., mulighed for at aflukke til chaufføren, tonede ruder, minibar, champagnekøler hyggelig belysning. I denne bil kan der nydes champagne og starte festen i bedste VIP stil.

Kontakt os for et uforpligtet tilbud på din tur her.